Νέα μοντέλα Huion Monitor Graphic Tablet 

0
2528

Δύο νέα μοντέλα Huion Monitor Graphic Tablet ήρθαν στην ελληνική αγορά από την επίσημη αντιπροσωπεία της Huion στην Ελλάδα, Atlas Digital AE

Καθώς η Huion μας έχει συνηθίσει σε υψηλής αξιοπιστίας και δυνατοτήτων graphic tablet σε προσιτά κόστη, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι τα νέα μοντέλα της χαρακτηρίζονται από υψηλά χαρακτηριστικά σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Το Kamvas RDS-160 με 15,6 ίντσες οθόνη ανάλυσης 1920×1080 και τεχνολογία Quantum Dot προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες με μεγάλη λεπτομέρεια, 145% sRGB χρωματική γκάμα και 16,7 εκατομμύρια χρώματα. Με 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, χωρίς μπαταρία και υποστήριξη κλίσης +-60%, η πένα του Kamvas RDS-160 προσφέρει μοναδική εμπειρία σχεδίασης με «φυσικές» πινελιές.

Το Kamvas 24 με 23,8 ίντσες οθόνη και 2560×1440 ανάλυση, εξασφαλίζει όχι μόνο καθαρές και ευκρινείς εικόνες αλλά και ομαλή μεγέθυνση/σμίκρυνση. Η χρωματική γκάμα sRGB 120% σε συνδυασμό με τα 16,7 εκατομμύρια χρώματα, προσφέρουν ολοζώντανα γραφικά. Με 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, γρήγορο report rate και αναγνώριση κλίσης, επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν γραμμές με διαφορετικά πλάτη και πάχη για πιο αληθινό αποτέλεσμα.

Και τα δύο μοντέλα είναι συμβατά με συσκευές Windows, macOS και Android.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών Ελλήνων εικονογράφων, η Huion παίρνει τη θέση της και στην Ελληνική αγορά ως μια από τις αξιόλογες εταιρείες στο χώρο της.

e-mail: bessy@atlasdigital.gr