Νέα σειρά πολυχανημάτων από την Konica Minolta

0
5745

Η Konica Minolta επαναπροσδιορίζει την τεχνολογία εκτύπωσης με τη νέα σειρά προϊόντων bizhub iSeries με δυνατότητες Internet of Things (IoT).

Η νέα γενιά bizhub i-Series προσφέρει αδιάκοπη σύνδεση για ένα δυναμικό περιβάλλον γραφείου.

Η Konica Minolta, ηγέτης στην παροχή κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων που συμβάλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη νέα σειρά προϊόντων bizhub i-Series, την νέα γενιά  πολυλειτουργικών συσκευών με δυνατότητα IoT.

Οι νέες τεχνολογίες αιχμής της Κonica Minolta πηγάζουν από την συνεχή φιλοδοξία να προσφέρει καινοτόμες λύσεις με αξίες για τους πελάτες της.Η νέα σειρά προϊόντων bizhub i-Series αποτελεί έναν έξυπνο τεχνολογικό εργαλείο που αγκαλιάζει απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται οι επιχειρήσεις και αναβαθμίζει το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Η τεχνολογία έξυπνων συσκευών ενισχύει τη συνδεσιμότητα του γραφείου, βελτιστοποιώντας τον τρόπο λειτουργίας του, ενώ παράλληλα το προετοιμάζει προς τις απαιτήσεις του μέλλοντος, σε ένα φάσμα που κυμαίνεται από τις επιχειρησιακές βελτιώσεις έως και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η παραγωγικότητα και η καινοτομία της νέας σειράς προϊόντων bizhub i-Series παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για ένα αποτελεσματικό δίκτυο επικοινωνιών. Απλοποιεί πολυπλοκότητες ώστε να προσφέρει βελτίωση της παραγωγικότητας των επιχειρηματικών διαδικασιών, δίνει τη δυνατότητα καλύτερης λήψης αποφάσεων και, συνεπώς, συμβάλλει στην δημιουργία εξυπνότερων επιχειρήσεων. Ξεπερνώντας τους κλασικούς περιορισμούς στις λειτουργίες ενός γραφείου, συνεισφέρει στο να ανταπεξέλθετε γρήγορα στις απαιτήσεις και τις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

“Η παρουσίαση της νέας σειράς πολυλειτουργικών εκτυπωτών αποτελεί ορόσημο στην μακροπρόθεσμη στρατηγική  της  Konica Minolta για τις εκτυπώσεις γραφείου. Ο στόχος μας κατά την ανάπτυξη αυτής της σειράς ήταν να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα προϊόντα θα κατασκευάζονταν με βάση την επιτυχία των προκατόχων τους, συνεπώς ήταν πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε  το τι ήταν αυτό που έκανε τις προηγούμενες γενιές αυτών των συσκευών τόσο επιτυχημένες”, εξηγεί ο Olaf Lorenz, Γενικός Διευθυντής του τμήματος Διεθνούς Μάρκετινγκ της Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH. “Τόσο τα σχόλια των πελατών όσο και οι εκτιμήσεις των αναλυτών σχετικά με την επιτυχία των πολυλειτουργικών συσκευών της Konica Minolta καθιστούν σαφές ότι έχουμε πετύχει όχι μόνο χάρη στις καινοτομίες μας, αλλά και γιατί ανταποκρινόμαστε στις ρεαλιστικές ανάγκες των πελατών.