Novacel Hellas, ΕΤΠΑ Packaging A.E.E.E. και Rhyguan σε συνεργασία κορυφής

0
1157

Την Novacel Hellas (μία εταιρεία του οικοσυστήματος εταιρειών Innvestio) θεώρησε ως ιδανικό συνεργάτη της η EΤΠΑ Packaging A.E.E.E. για την ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγής της.

Βασικά στοιχεία του έργου  

Το έργο αφορά την εγκατάσταση ψηφιακού μηχανήματος φινιρίσματος ετικετών με μοναδικό συνδυασμό τη ποιότητα για την παραγωγή ετικετών. Πρόκειται για ένα έργο που προσέδωσε υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στη ψηφιακή επεξεργασία και στη μετατροπή των ετικετών στην παραγωγική αλυσίδα της ΕΤΠΑ Packaging. Πρόκειται για την εγκατάσταση του μηχανήματος: Rhyguan TOP 330PLUS2. Η συγκεκριμένη λύση θα προσφέρει τα ακόλουθα:

  • Το Rhyguan TOP 330PLUS2 αποτελεί μία σύγχρονη και συμπαγή λύση, σερβοκίνητη και ψηφιακά ελεγχόμενη για μετατροπή ετικετών. Σχεδιάστηκε για το φινίρισμα ψηφιακά εκτυπωμένων ετικετών με μονάδα die cutting, ημιπεριστροφικής λειτουργίας. Περιλαμβάνει μονάδα Flexo με δυνατότητες τόσο ημι-περιστροφικής όσο και πλήρους περιστροφικής εκτύπωσης, με εγκατεστημένη μονάδα Corona, ένα τύμπανο ψύξης για τη διεύρυνση της γκάμας των μέσων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μηχάνημα, ώστε να συμπεριληφθούν και μέσα που αντιδρούν στη θερμότητα. Είναι επίσης εξοπλισμένο με μεγάλο μαγνητικό κύλινδρο Z204 και κύλινδρο εκτύπωσης για να επιτρέπει ένα μήκος πλαισίου που ταιριάζει σε όλους τους γνωστούς ψηφιακούς εκτυπωτές της αγοράς, όπως η Xeikon. Δίνει τη δυνατότητα εκτύλιξης και κοπής (slitting) τόσο προς τη φορά του ρολογιού όσο και αντίστροφα, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη μονάδα επανατύλιξης matrix και διπλό rewind.

Η Novacel Hellas πέραν της εγκατάστασης των μηχανημάτων, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ανέλαβε και την ολοκληρωμένη παρακολούθησης τεχνικής υποστήριξης των συγκεκριμένων λύσεων.

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Για το έργο ο κος. Ιωάννης Σφατκίδης (Δ/ντής Παραγωγής) εκ μέρους ΕΤΠΑ Packaging, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία: “Θεωρούμε ότι οι ανάγκες μας θα καλυφθούν άριστα από το μηχάνημα της Rhyguan. Η ήδη υπάρχουσα συνεργασία με την Novacel Hellas και η επικοινωνία με τα στελέχη της ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να εμπιστευτούμε την πρόταση τους για μηχανή ψηφιακής επεξεργασίας ετικέτας.”.

Για το έργο ο κος. Δημήτριος Σπυρόπουλος (Εμπορικός Δ/ντής) εκ μέρους της Novacel Hellas, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία:

Είμαστε βέβαιοι ότι η ΕΤΠΑ πραγματοποίησε μία εξαιρετική επένδυση δείχνοντας εμπιστοσύνη στην Novacel Hellas. Θα είμαστε δίπλα στην εταιρία με το πλήρως εκπαιδευμένο τεχνικό μας τμήμα αλλά και με την υποστήριξη δεύτερου επιπέδου της Rhyguan Europe.”.

Προφίλ εταιρειών  

Ποια είναι η ΕΤΠΑ Packaging

Η ΕΤΠΑ Packaging από το 1982 έως σήμερα έχει κύρια ενασχόληση τη παραγωγή τυπωμένων υλικών συσκευασίας με εγγυημένη ποιότητα, καθώς την υποστήριξη των πελατών με νέες ιδέες και πρωτότυπες προτάσεις που θα προσθέσουν αξία στο τελικό προϊόν και θα το οδηγήσουν τελικά σε αυξημένες πωλήσεις. Η εταιρία μέσα από την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία της, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς και έχει εντάξει στο πελατολόγιό της μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες.

Ποια είναι η Novacel Hellas

Η Novacel Hellas αποτελεί όμιλο εταιρειών με πάνω από 20 έτη εμπειρία δραστηριότητας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών δραστηριοτήτων (στην Ελλάδα και το εξωτερικό), κυρίως στους τομείς της εκτύπωσης, της προεκτύπωσης, της συσκευασίας αλλά και των ευρύτερων βιομηχανικών λύσεων, ενδεικτικά με: (εισαγωγή και προμήθεια βιομηχανικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξης μηχανημάτων, αλλά και παραγωγή και προμήθεια λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανωτέρω τομείς δραστηριότητας). Η εταιρεία από το 1998 που ιδρύθηκε, επιζητεί να δημιουργεί συνεχώς διατηρήσιμη προστιθέμενη αξία, για τους πελάτες, τους ανθρώπους, τους μετόχους, αλλά και το ευρύτερο το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.

novacel.gr/news-press-release-new-project-installation-with-etpa