Όμιλος Novacel Hellas: Επεκτείνει τις δραστηριότητές του, μέσα από τη σειρά λύσεων XSYS, σε Κύπρο και Βουλγαρία

0
3259

Ο Όμιλος εταιρειών Novacel Hellas, στο πλαίσιο των προσπαθειών ανάπτυξής του, αλλά και ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης, της άκρως αποδοτικής συνεργασίας, του ανθρώπινου δυναμικού του και του οράματος της διοίκησης του, πέτυχε να αναλάβει την αντιπροσώπευση του οίκου XSYS στην Κύπρο και στην Βουλγαρία. Η εξέλιξη αυτή θα επιτρέψει στον Όμιλο να αναπτυχθεί περαιτέρω και σε νέες αγορές αποτελώντας τη βάση και για άλλες, παρόμοιες συνεργασίες στο εγγύς μέλλον.

Μέσα από αυτό το πλαίσιο ανάπτυξης και με τη συνδυαστική τεχνογνωσία που θα αναπτύξει ο Όμιλος, σε συνεργασία με την XSYS, θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει μία σειρά από πολυσχιδείς λύσεις προϊόντων και υπηρεσιών, στον τομέα του PrePress, σχετικά με μηχανήματα επεξεργασίας φωτοπολυμερικών πλακών, φωτοπολυμερικές πλάκες, διαλύτες πλύσεως, κ.ά., καθώς και τη διασύνδεση και παρακολούθηση της λειτουργίας αυτών, μέσω της εξειδικευμένης ομάδας τεχνικής υποστήριξης που τον στελεχώνουν. Με γνώμονα πάντοτε, οι πελάτες του Ομίλου, να απολαμβάνουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα κατά την παραγωγική τους διαδικασία.

Το εταιρικό προφίλ της XSYS

Η XSYS, δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 ως νέο τμήμα του ομίλου της Flint, συνδυάζοντας το Flint Group Flexographic και τηXeikon Prepress σε ένα ενιαίο τμήμα. Η XSYS έχει σχεδιαστεί προκειμένου να ενσωματώσει τεχνολογίας αυξημένης καινοτομίας στη βιομηχανία της συσκευασίας κάτω από μία ομπρέλα, γνωστών μαρκών φλεξογραφίας και letterpress όπως: (nyloflex, Xpress,nyloprint, nylosolv, rotec, FlexoExpert, ThermoFlexX, Catena, Tfxx και Woodpecker).

Η XSYS έχει έδρα τη Στουτγκάρδη της Γερμανία και λειτουργεί σε περισσότερες από 37 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο παραμένοντας ως ένας εκ των κορυφαίων προμηθευτών σε προεκτυπωτικές λύσεις φλεξογραφίας και letterpress. Με μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που συμβάλουν στη βελτιωμένη παραγωγικότητα, στην αυξημένη απόδοση και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.