Στο νοσοκομείο Σύρου η δωρεά

0
4435

Αγαπητοί συνάδελφοι, προμηθευτές, συνεργάτες και φίλοι,

όπως είναι γνωστό, το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ είχε αναλάβει πρωτοβουλία για να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστεί εξοπλισμός και να διατεθεί σε κάποιο νοσοκομείο συμβάλλοντας στη μάχη κατά του COVID-19.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι συγκεντρώθηκαν τα απαιτούμενα €5.400 για να αγοραστεί ένας θάλαμος βιολογικής ασφάλειας ο οποίος θα διατεθεί στο Βαρδάκειο και Πρώιο νοσοκομείο Σύρου που παρουσιάζει μεγάλες ελλείψεις.

Έχουν γίνει ήδη οι προβλεπόμενες ενέργειες για την προμήθεια του θαλάμου. Οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες όλοι οι φορείς κινούνται με ρυθμούς εντυπωσιακά ταχύτερους από τους συνηθισμένους και ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα μάθουμε πως ο θάλαμος εγκαταστάθηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί, κάτι για το οποίο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από βάθους καρδιάς τις εταιρίες που συμμετείχαν σ΄ αυτή την προσπάθεια και συγκεκριμένα

Οι εταιρίες Μπάτσιος – Συρόπουλος και Λόξας ΑΕΒΕ διέθεσαν από €500, οι Sticker Hellas και  Top Label από  €400 και οι GS Label Print, Perigramma, Forlabels, Alpha Labels, Selloplast, Ετικετοποιία Ελλάδος, Χαΐτογλου, Quality Print, Graphcom, Novacel, Χ. Κορέτσης και HEIDELBERG από €300, σύνολο συγκεντρώθηκαν €5.400.

Τις ευχαριστούμε για άλλη μία φορά.