Durst Delta Σειρά: 2019 SGIA Προϊόν της Χρονιάς

0
4680

H  SGIA (Specialty Graphic Imaging Association – Σύνδεσμος Ειδικών Γραφικών Απεικονίσεων) επέλεξε τους ψηφιακούς εκτυπωτές μεγάλου σχήματος Durst ως «Προϊόν της Χρονιάς 2019» στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Ο εκτυπωτής Durst Delta SPC 130 επιλέχθηκε ως ο καλύτερος στον κλάδο στην κατηγορία τεχνολογίας Single Pass και ο εκτυπωτής Delta WT 250 έλαβε το βραβείο στην κατηγορία: νέα τεχνολογία ή inkjet RTR / Hybrid / Flatbed.

«Όλοι μας στη Durst είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι και υπερήφανοι που λαμβάνουμε αυτή την επαλήθευση από επαγγελματίες του κλάδου που γνωρίζουν καλύτερα τον τρόπο σύγκρισης της ποιότητας και των επιδόσεων», δήλωσε ο Tim Saur, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Durst ΗΠΑ και Καναδά. «Η σειρά λύσεων εκτύπωσης Delta προσφέρει στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης την καλύτερη επιλογή για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών, ενισχύοντας παράλληλα τις συνολικές επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Είμαστε υπερήφανοι που επιλεγήκαμε ως νικητές σε αυτόν τον διάσημο διαγωνισμό».

Η τεχνολογία εκτύπωσης Durst προσφέρει μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα επιχειρηματικών ευκαιριών και εφαρμογών που έχουν φέρει επαναστατικές διαδικασίες παραγωγής στις σημερινές επιχειρήσεις εκτύπωσης. Αυτές οι ευέλικτες ψηφιακές λύσεις στην ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου σχήματος προσφέρουν σήμερα τις πιο σύγχρονες επιθυμητές εφαρμογές στην διαφημιστική προβολή με αποτελεσματικότητα και σε υψηλές ταχύτητες παραγωγής, όπως στην σήμανση, στις κυματοειδείς συσκευασίες, στις εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, στην εσωτερική διακόσμηση και σε πολλά άλλα.

Στην προσπάθεια να διευρυνθούν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για διαφορετικές υπηρεσίες, πολλοί ηγέτες στον κλάδο της εκτύπωσης επιλέγουν να κινηθούν εκτός των βασικών υπηρεσιών τους. Οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης επεκτείνονται πέρα από τις βασικές τους δραστηριότητες σε παρακείμενα τμήματα της αγοράς ως τρόπο ανάπτυξης και διαφοροποίησης.


Delta SPC 130
Το Delta SPC 130 αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά ψηφιακών πιεστηρίων με τεχνολογία Durst Water Technology. Το SPC 130 βασίζεται στην τελευταία γενιά συστημάτων εκτύπωσης Durst single-pass (ενός περάσματος).

Συσκευασίες τροφίμων εκτυπωμένες στο Durst SPC130 με μελάνια νερού
Το Delta SPC 130 αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά ψηφιακών πιεστηρίων με τεχνολογία Durst Water Technology. Το SPC 130 βασίζεται στην τελευταία γενιά συστημάτων εκτύπωσης Durst single-pass (ενός περάσματος). Το Delta SPC 130 συνδυάζει καλά σχεδιασμένη μηχανική κατασκευή με εύκολα προσβάσιμα υποσυγκροτήματα και επιλεγμένα εξαρτήματα για να εγγυάται ανθεκτική ποιότητα, υψηλή απόδοση και αξιοπιστία. Το SPC 130 εκτυπώνει με μέγιστο αριθμό 6 χρωμάτων από μικρά μεγέθη 50 x 60 εκατοστά έως πολύ μεγάλα με μέγιστες διαστάσεις 130 x 208 εκατοστά. Πρόκειται για ένα σύστημα εκτύπωσης που προσφέρει ασυναγώνιστη ευελιξία, χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης και αξιοπιστία 24/7.


Delta WT 250
Το Delta WT 250 έχει εξελιχθεί σε κορυφαία λύση τόσο για την κυματοειδή συσκευασία όσο και τις εκτυπώσεις. Με την τεχνολογία Durst Water, το Delta WT 250 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εφαρμογές όπου απαιτείται εκτύπωση υψηλής ποιότητας και χωρίς οσμή, όπως για προβολή σε καταστήματα, μικρού όγκου παραγγελίες και εκτύπωση πρωτοτύπων. Με τα μελάνια Durst Water Technology και ανάλυση 1000dpi, η εκτύπωση είναι πραγματικά συγκρίσιμη με την λιθογραφία. Έχει την δυνατότητα εκτύπωσης ενός ή και δύο φύλλων με πλήρως αυτοματοποιημένη επιλογή φόρτωσης / εκφόρτωσης για μέγιστη απόδοση. Άλλα πλεονεκτήματα είναι ένα σύστημα συγκράτησης των κυματοειδών χαρτονιών όταν αυτά παρουσιάζουν κύρτωση, αυτοματοποιημένο διαχωρισμό των υλικών εκτύπωσης και σύμπτωση εκτύπωσης +/- 0,5mm, καθώς και σύστημα μεταφοράς των υλικών εκτύπωσης που έχει άμεση κίνηση χωρίς γρανάζια για να εξασφαλίζει την υψηλότερη ακρίβεια μεταφοράς.

Οι εκτυπωτές είναι εφοδιασμένοι με το καινούριο λογισμικό ροής εργασίας Durst Workflow CPD το οποίο βασίζεται στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις όπως το «Internet of Things», που θα δημιουργήσει μία έξυπνη και δικτυωμένη αλληλεπίδραση μεταξύ του εκτυπωτή και του ψηφιακού περιβάλλοντος (προεκτύπωση, εκτύπωση δεδομένων εκτύπωσης, επικοινωνία με εσωτερικά συστήματα) στο μέλλον.
Οι συντομότεροι χρόνοι εκτέλεσης, τα μικρότερα μεγέθη παραγγελιών, οι αλλαγές δεδομένων εκτύπωσης, οι εργασίες σε πολλαπλά γεωγραφικά σημεία και οι αυξημένες απαιτήσεις ποιότητας απαιτούν γρήγορους χρόνους απόκρισης και πρέπει να εφαρμοστούν με τρόπο οικονομικά βιώσιμο για τους πελάτες και τους παραγωγούς.
Το νέο λογισμικό ροής εργασίας Durst Workflow CPD προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα για διαδικασίες εκτύπωσης και επεξεργασία παραγγελιών:

● Όλα τα σχετικά δεδομένα του μηχανήματος που διαθέτει ο χειριστής και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σε πραγματικό χρόνο για προληπτική εξυπηρέτηση με αναλυτικά στοιχεία με την χρήση του Durst Analytics (λογισμικό συνολικής στατιστικής παρακολούθησης της παραγωγής)

● Το Durst Workflow με ενσωματωμένη λύση RIP, διαχείριση εργασιών, διαχείριση χρώματος και διασύνδεση με λύσεις τρίτων για εργασίες προεκτύπωσης. Κεντρική προετοιμασία των δεδομένων εκτύπωσης και βελτιστοποίηση μέσω ενός απλού προγράμματος περιήγησης.

● Durst Communication Server με διεπαφές για τη σύνδεση με συστήματα ERP / MIS, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης αποθηκών και υλικών.

Με μία διαδικασία ανοιχτή σε όλους τους εκθέτες της έκθεσης Printing United, τα προϊόντα της χρονιάς αξιολογούνται από ομάδα κριτών που διαθέτουν υψηλή ειδίκευση και προέρχονται από όλη την βιομηχανία εκτύπωσης. Οι φετινές συμμετοχές στον διαγωνισμό ξεπέρασαν τις 200 στις 72 κατηγορίες που καλύπτουν αναλογικές, ψηφιακές, παραγωγικές ή μη τεχνολογίες. Τα παραγωγικά μηχανήματα κρίνονται βάσει των εκθέσεων που συντάσσονται από το Ινστιτούτο Sonoco στο Πανεπιστήμιο Clemson. «Αυτός είναι ο μόνος διαγωνισμός που γνωρίζω ότι αναφέρει το ποσοστό του Adobe RGB που μπορεί να αποδώσει ένας εκτυπωτής», δήλωσε ο Ray Weiss, Διευθυντής Ψηφιακών Προγραμμάτων Εκτύπωσης, SGIA. «Θα παρουσιάσουμε τις εκθέσεις παράλληλα με τις αιτήσεις συμμετοχής στην Έκθεση Βραβείων στην έκθεση PRINTING United τον Οκτώβριο». «Ο Διαγωνισμός για το προϊόν της χρονιάς αντιπροσωπεύει το καλύτερο από τους καλύτερους», δήλωσε ο Weiss.

Σχετικά με την Durst:
Η Durst Phototechnik AG είναι κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών ψηφιακών συστημάτων απεικόνισης. Η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής στο Brixen της Ιταλίας και στο Lienz της Αυστρίας και έχει γραφεία στις ΗΠΑ, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ισπανία, το Μεξικό, τη Βραζιλία και τη Σιγκαπούρη. Η φήμη της Durst για ποιότητα, ακρίβεια, καινοτομία και αξιοπιστία καλύπτει περισσότερα από 80 χρόνια.