Η Ετικετοποιϊα Berkshire Labels αναπτύσσεται εγκαθιστώντας την πέμπτη (5η) γραμμή φινιρίσματος ABG Digicon

0
5495

Τα τελευταία 8 χρόνια από τότε που η Berkshire Labels παρουσίασε την πρώτη της ψηφιακή εκτυπωτική πρέσα HP Indigo και την μηχανή τελικής επεξεργασίας ABG Digicon, έχει διπλασιάσει τόσο τον κύκλο εργασιών τους όσο και το προσωπικό τους σε πάνω από 10 εκατομμύρια λίρες με 80 υπαλλήλους.

Στις αρχές του καλοκαιριού εγκαταστάθηκε η πέμπτη (5η) μηχανή τελικής επεξεργασίας της Digicon, σε παράλληλη διάταξη με τις 3 X HP Indigo WS6900 ψηφιακές εκτυπωτικές πρέσες, αυξάνοντας την παραγωγική ικανότητα και την ισχυροποίηση της επιχείρησης μεσοπρόθεσμα.

Berkshire Labels all pack 88

«Κάθε μηχανή Digicon που αγοράσαμε είναι μεγαλύτερη από την τελευταία και αυτό αποφέρει μεγαλύτερη αποδοτικότητα και σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες κάθε μορφής επεξεργασίας και τελειώματος της ετικέτας», λέει ο Paul Roscoe, Διευθύνων Σύμβουλος της Berkshire Labels.

«Τώρα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε καλύτερη και αρτιότερη ποιότητα εκτύπωσης foil και μεταξοτυπίας – αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το ιδανικότερο και ο στόχος κάθε επιχείρησης στη τελική επεξεργασία. Με τη μονάδα 2 x 50 τόνων BIG FOOT επίπεδης εκτύπωσης hot foil και ανάγλυφου (embossing), τις μονάδες flexo και την μονάδα μεταξοτυπίας υψηλής ανάλυσης, ταχύτητας και μεγέθους, το νέο Digicon έχει ατελείωτες δυνατότητες.»

Στην αρχή του ψηφιακού τους ταξιδιού, η Berkshire Labels παρήγαγε μόνο αυτοκόλλητες ετικέτες. Με την ανάπτυξη της ειδικής αγοράς τροφίμων και ποτών (συμπεριλαμβανομένων των βιοτεχνιών μπύρας), των αλλαγών στους τομείς προϊόντων περιποίησης και καλλωπισμού και των καλλυντικών και τη δημιουργία νέων αγορών, οι πελάτες τώρα απαιτούν μεγαλύτερο αριθμό εμπλουτισμένων προϊόντων με προστιθέμενη υπεραξία σε παραγγελίες ολοένα χαμηλότερης ποσότητας και αξίας, αυξημένο αριθμό SKU δηλαδή ίδια ετικέτα προϊόντος με παραλλαγές και με μικρές και σύντομες αποθηκεύσεις και με προϊόντα μικρότερου κύκλου ζωής κλπ. Οκτώ χρόνια αργότερα, η Berkshire Labels προσφέρει τώρα αυτοκόλλητες ετικέτες, εφαρμογές συρρίκνωσης, wrap around ετικέτες, ειδικές εφαρμογές και όλα σε μια ποικιλία τελικής επεξεργασίας και παρουσίασης.

«Με το γρήγορο στήσιμο των δουλειών και τη χαμηλή φύρα, καθώς και τη δυνατότητα να παράγουμε κάθε εργασία σε ένα μόνο πέρασμα, μπορούμε τώρα να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες ανταγωνιστικές τιμές και βελτιωμένες δημιουργικές ευκαιρίες και ιδέες-λύσεις σε πολύ μικρότερες ποσότητες», συνεχίζει ο Paul.

«Ως επιχείρηση, θέλοντας να επεκταθούμε, πρέπει να είμαστε σε θέση να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε κάθε τομέα. Με τη νέα παραγωγική δυνατότητα και δυναμική, αυτό θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε τον επόμενο στόχο μας των 12 εκατομμυρίων λιρών. Και θα ταιριάξει τέλεια με τη γενική στρατηγική μας για συνεχή και ελεγχόμενη ανάπτυξη σε βιώσιμες περιοχές. Αυτό θα επιτευχθεί επίσης μέσω προσφοράς καλύτερων προϊόντων, μικρότερων χρόνων παραγωγής και παράδοσης και περαιτέρω βελτίωσης της εμπειρίας που απολαμβάνουν και εισπράττουν οι πελάτες μας.»

Η Berkshire Labels εξετάζει ήδη τις επόμενες επενδύσεις, καθώς προσπαθεί να αξιοποιήσει στο έπακρο όλες τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και διατηρεί το βλέμμα της σε μια φιλοδοξία ανάπτυξης στα 20 εκατομμύρια λίρες Πωλήσεων προϊόντων ετικέτας-συσκευασίας και υπηρεσιών.