Μια νέα εποχή στην εκτύπωση ετικετών Κάνοντας τέλειες ιδέες να κολλάνε!

0
6763

 

 

 

Ευέλικτη εκτύπωση επαγγελματικής ετικέτας
Με την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία LED της OKI, ο εκτυπωτής ετικετών Pro Series ανεβάζει τη δημιουργικότητα και την ευελιξία σε νέα επίπεδα, με επαγγελματική εκτύπωση με τέσσερα χρώματα (Pro1040) και πέντε χρώματα (Pro1050) πάνω σε μεγάλη ποικιλία υλικών.

Κατασκευασμένο για να εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα εκτυπωτικών απαιτήσεων, ο εκτυπωτής ετικετών Pro Series προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Μια πραγματική καινοτομία στην τεχνολογία εκτύπωσης για τη βιομηχανία ετικετών, o Pro Series διαθέτει ασυναγώνιστη ικανότητα χειρισμού υλικών.

Η εκτύπωση σε ένα ευρύτερο φάσμα υλικών είναι πλέον πολύ πιο εύκολη με τον εκτυπωτή ετικετών της OKI και μπορεί να περιλαμβάνει χαρτιά μη επιστρωμένα, γυαλιστερά και με υφή καθώς και ένα ευρύ φάσμα συνθετικών υλικών τα οποία μπορεί να είναι διαφανή, αδιαφανή, λευκά ή έγχρωμα. Η νέα σειρά Pro ανοίγει την πόρτα σε μια σειρά υλικών ετικετών τα οποία οι εκτυπωτές ετικετών inkjet απλά δεν μπορούν να χειριστούν, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να λένε «ναι» σε νέες δημιουργικές ιδέες και σύνθετες εργασίες εκτύπωσης.

Ξεχωρίστε από το πλήθος με επαγγελματικές, εντυπωσιακές ετικέτες
Κάθε ετικέτα έχει αξία και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός προϊόντος. Μια καλή ετικέτα μπορεί να συλλάβει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του περιεχομένου, να τραβήξει την προσοχή ενός πιθανού πελάτη και τελικά να πουλήσει ένα προϊόν και να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες αγορές. Με την ίδια έγχρωμη εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακή τεχνολογία LED των εκτυπωτών γραφικών τεχνών της OKI, ο εκτυπωτής ετικετών Pro Series ζωντανεύει τις εκτυπώσεις με ζωηρά χρώματα και υψηλή ποιότητα στα 1200 dpi.

 

Παροχή νέων λύσεων για καθημερινές προκλήσεις
Ιδανικό για τους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων και τα τυπογραφεία, η σειρά Pro έχει σχεδιαστεί για να εκτυπώνει οποιαδήποτε ποσότητα από μία ετικέτα σε πολλές χιλιάδες, μειώνοντας τη σπατάλη και επιτρέποντάς σας να εκτυπώσετε ό, τι χρειάζεστε. Αντί να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο και χρήμα για διάφορες εργασίες, ο εκτυπωτής Pro Series είναι εύκολος στην εγκατάσταση και απαιτεί ελάχιστη εκπαίδευση.

Ιδανικό για εκτύπωση κατά παραγγελία, ρολά διαφορετικών υλικών όπως χαρτί και συνθετικά υλικά μπορούν γρήγορα να εναλλάσσονται και τα αναλώσιμα έχουν μεγάλη χωρητικότητα και μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα. Οι ετικέτες μπορούν να εκτυπωθούν και να κοπούν ή να εκτυπωθούν roll-to-roll.

Προσθέτοντας μια νέα & μοναδική διάσταση στις τυπωμένες ετικέτες
Ο εκτυπωτής Pro1050 περιλαμβάνει πέμπτη επιλογή χρώματος. Η χρήση του λευκού ως πέμπτου χρώματος επιτρέπει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό των τυπωμένων ετικετών σας. Το λευκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φόντο σε διαφανή υποστρώματα, ιδανικό για ετικέτες διαφημιστικές και ασφαλείας που τοποθετούνται σε γυαλί. Το λευκό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων εξαιρετικών σχεδίων σε έγχρωμα υποστρώματα τα οποία είναι δύσκολο να εκτυπωθούν χρησιμοποιώντας άλλες ψηφιακές τεχνολογίες εκτύπωσης. Η παραγωγή ετικετών με λευκό χρώμα σε ένα διάφανο ή έγχρωμο φόντο είναι μοναδική για έναν εκτυπωτή αυτού του μεγέθους. Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα μηνύματά σας θα είναι ξεκάθαρα, χωρίς να επηρεάσετε το κόστος της ετικέτας.

 

 

Εκτυπωμένες ετικέτες ως υπηρεσία on demand
Για τα τυπογραφεία, ο εκτυπωτής Pro Series παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρουν υπηρεσίες εκτύπωσης έγχρωμων ετικετών κατά παραγγελία ακόμα και σε δουλειές μικρών τιράζ. Ανοίγει την πόρτα σε μια νέα προσοδοφόρα πηγή εσόδων προσφέροντας εξατομικευμένες ετικέτες.

 

Σήμανση προϊόντων
Για την δημιουργία της ταυτότητας για τα τρόφιμα, τα ποτά και τα οικιακά προϊόντα, ο εκτυπωτής Pro Series μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια σειρά τύπων ετικετών, προσφέροντας τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε είδους εκτυπωμένης ετικέτας. Ο εκτυπωτής Pro Series μπορεί να προσφέρει ετικέτες για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ετικέτες κατάψυξης και ψύξης, ή ετικέτες για απλά τυποποιημένα προϊόντα. Μπορεί εύκολα να χειριστεί απαιτήσεις για μικρές παραγωγές ετικετών σε μια σειρά υλικών εκτύπωσης, ξεκλειδώνοντας τις επιλογές σε έγχρωμες ετικέτες.

Εκτύπωση εισιτηρίων εκδηλώσεων
Για ειδικές εκδηλώσεις και θεματικά πάρκα, κάρτες εισόδου, βραχιολάκια και κονκάρδες ονομάτων μπορούν να εκτυπωθούν στον εκτυπωτή ετικετών Pro Series. Η τεχνολογία LED ξηρού γραφίτη προσφέρει μια εκτύπωση υψηλής ποιότητας, η οποία είναι ανθεκτική και αδιάβροχη.
Ετικέτες ασφαλείας μπορούν να εκτυπωθούν με την δυνατότητα ενσωμάτωσης ειδικών χαρακτηριστικών στο σχέδιο, για την αποφυγή παραποιημένων προϊόντων.

 

Αδιάβροχη εκτύπωση για βιομηχανική σήμανση & σήμανση εξωτερικών χώρων.
Καθώς περιέχουν βασικές πληροφορίες για την ασφάλεια και άλλες σημαντικές προειδοποιήσεις, οι βιομηχανικές χημικές ετικέτες υπόκεινται σε αυστηρά πρότυπα και υποχρεωτικούς ελέγχους. Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, μερικές ετικέτες δύο χρωμάτων πρέπει να αντέξουν έως και τρεις μήνες υποβρυχίως χωρίς να αποκολληθεί η ετικέτα ή η εκτύπωση ή να αποσυντεθεί σημαντικά. Χρησιμοποιώντας ειδικό συνθετικό υλικό, ο εκτυπωτής ετικετών Pro Series μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή αδιάβροχων ετικετών πολλαπλών χρωμάτων που έχουν δοκιμαστεί για να επιβιώσουν υποβρύχια κατά τη διάρκεια της περιόδου που επιβάλει η ΕΕ. Αυτή η δυνατότητα εκτύπωσης αδιάβροχων ετικετών προσφέρεται επίσης σε άλλες βιομηχανίες όπως η φυτοκομία, όπου οι ετικέτες των φυτών και των δέντρων πρέπει να αντέχουν σε υγρές συνθήκες και να είναι ανθεκτικές στην ακτινοβολία UV για ένα χρόνο.

Λογισμικό
Το πρωτοποριακό λογισμικό σχεδιασμού και εκτύπωσης BarTender περιλαμβάνεται σε κάθε εκτυπωτή ετικετών Pro Series. Οι απλές εντολές καθιστούν εύκολη τη δημιουργία νέων σχεδίων και προτύπων, ακόμη και για αρχάριους.

Διαθέτοντας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να σχεδιάσουν ελκυστικές ετικέτες, μια σειρά από ενσωματωμένες επιλογές καθιστούν το BarTender κατάλληλο ώστε οι επαγγελματίες να εκτελούν πιο σύνθετες εργασίες όπως την δημιουργία barcode, την εισαγωγή δεδομένων και την εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων (VDP).
Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των αναγκών
των επιχειρήσεων

Ο εκτυπωτής ετικετών Pro Series της OKI καθιστά ευκολότερη την εκτύπωση ετικετών in-house. Με γρήγορη διαμόρφωση και οικονομικό κόστος για τη διαχείριση ακόμη και πολύ μικρών εκτυπώσεων, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να αποθηκεύετε μεγάλες ποσότητες προτυπωμένων ετικετών εξοικονομώντας χώρο, χρόνο και χρήμα.