Μοιραζόμαστε το όραμά μας στα συνέδρια των iarigai & IC

0
2675

Η BEL θα παρουσιάσει μία κεντρική ομιλία στα ετήσια επιστημονικά συνέδρια iarigai – IC που διοργανώνονται από κοινού φέτος στην Αθήνα στις 19-24 Σεπτεμβρίου. Τα κοινά συνέδρια θα καλύψουν την καινοτομία και την περαιτέρω εξέλιξη στην έρευνα, τη βιομηχανία και την εκπαίδευση στους τομείς της γραφικής επικοινωνίας, των εκτυπώσεων, των μέσων ενημέρωσης και της συσκευασίας.

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Global Sales & Business Development Executive, θα μοιραστεί τον τρόπο με τον οποίο η BEL οραματίζεται το ρόλο των converters της βιομηχανίας εκτύπωσης, σύμφωνα με τον οποίο η BEL σχεδιάζει την ανάπτυξη των προϊόντων της και την προσέγγιση των υπηρεσιών.

«Είμαστε υπερήφανοι που χορηγούμε μια τέτοια εκδήλωση, η οποία είναι σημαντική για την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση του μέλλοντος του κλάδου των εκτυπώσεων και της συσκευασίας. Επιλέξαμε να μοιραστούμε το όραμα του The Connected Converter σε αυτή τη διοργάνωση καθώς πιστεύουμε ότι είναι το πιο κατάλληλο κοινό για να εμπνεύσουμε. Θα είναι χαρά μας αν οι ερευνητικές και εκπαιδευτικές κοινωνίες αγκαλιάσουν το όραμά μας και χρησιμοποιήσουν την ιδέα μας για να οικοδομήσουμε περαιτέρω γύρω από αυτό ». λέει ο Γιάννης Κατής, Διευθύνων Σύμβουλος της BEL Information Systems.

Το όραμά μας

Κατά τη διάρκεια των ετών που συμβουλεύουμε τους πελάτες μας, παρακολουθούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι converters καθώς εξελίσσονται οι απαιτήσεις της τεχνολογίας, της κοινωνίας και της αγοράς. Σήμερα, υπάρχει ένα καινούριο περιβάλλον όπου η ψηφιοποίηση, η αυτοματοποίηση και η συνδεσιμότητα παίζουν σημαντικό ρόλο στις σημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ο ρόλος του επαγγελματία των εκτυπώσεων έχει ήδη μετεξελιχθεί στο να είναι ένας πάροχος λύσεων, όχι μόνο να κάνει επίπεδες εκτυπώσεις στο χαρτί, αλλά και να προσθέτει επιπλέον αξία στην εκτύπωση από άποψη αισθητικής, ελκυστικότητας marketing, λειτουργικότητας και συμμόρφωσης, δημιουργώντας τελικά ένα τρισδιάστατο προϊόν. Αυτό ενισχύει τον ρόλο του εκτυπωτή, ενώ τώρα μιλάμε για τον converter που μπορεί να παρέχει ολόκληρη την επιχειρηματική λύση που απαιτούν οι ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων.

Ο διαφοροποιημένος ρόλος του εκτυπωτή προέκυψε από τις νέες απαιτήσεις των καταναλωτών προς τους ιδιοκτήτες των εμπορικών σημάτων να τους παρέχουν ακόμη καλύτερα προϊόντα, περισσότερο διαφοροποιημένα, με ακόμα πιο γρήγορη παράδοση και σε μικρότερες ποσότητες. Αυτές οι απαιτήσεις έθεσαν νέα πρότυπα ανταγωνισμού και τάσεις. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η αλυσίδα εφοδιασμού, οι διαδικασίες και οι ροές εργασίας πρέπει να είναι πιο συνεκτικές, αποτελεσματικές και ευέλικτες. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λάθη, φύρα υλικών και νεκρούς χρόνους.

Έχοντας αναγνωρίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι converters, η BEL παρέχει βέλτιστες λύσεις και υπηρεσίες που τους διευκολύνουν να αξιοποιήσουν δεδομένα από ολόκληρη τη ροή εργασίας της παραγωγής, να αυτοματοποιήσουν απρόσκοπτα τις διαδικασίες και να συνδέσουν ανθρώπους και εξοπλισμό.

Το Overprint MIS επιδεικνύει σημαντική εξειδίκευση και καλύπτει τις διαδικασίες end-to-end, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις όλων των τομέων του κλάδου – εμπορικής εκτύπωσης, συσκευασίας, της ετικέτας ρολού και της ετικέτας In-Mould (IML), – σε μια πλατφόρμα.

Επικεντρωνόμαστε πολύ στο Business Intelligence που διαθέτει πολυάριθμα ενσωματωμένα KPI και dashboards, reports και στατιστικά στοιχεία που επιτρέπουν στους πελάτες μας να έχουν μια συνολική εικόνα της επιχείρησής τους. Μέσω αυτού μπορούν να αξιολογήσουν τις δραστηριότητες τους, να διαχειριστούν το κόστος τους και να δημιουργήσουν KPI.

Με το Machine Learning να λειτουργεί στο παρασκήνιο, επιτρέπουμε την ανάλυση δεδομένων χρησιμοποιώντας τα ίδια δεδομένα της εταιρείας των πελατών μας, ώστε το σύστημα να μάθει, να εντοπίσει μοτίβα και να κάνει ακριβείς προβλέψεις για τους χρόνους και το κόστος παραγωγής σύμφωνα με τις αποκτηθείσες γνώσεις.

Είμαστε υπερήφανοι που αναπτύσσουμε τη ναυαρχίδα μας, το Overprint MIS, γύρω από αυτούς τους 3 πυλώνες: Digitize – Automate – Connect.

Τα Συνέδρια

Το 47ο ετήσιο συνέδριο του iarigai με τίτλο “Printing in the Digital Era”, και το 52ο συνέδριο του IC με τίτλο “Print Education – Challenges in an Uncharted World”, διοργανώνονται από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών – HELGRAMED, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – GRAPHMEDLAB.

Οι οργανισμοί iarigai – the International Association of Research Organizations for the Information, Media and Graphic Arts Industries και IC – the International Circle of Educational Institutes of Graphic–Media Technology and Management, είναι οι πλέον σημαντικοί διεθνείς οργανισμοί των γραφικών τεχνών στα πεδία της έρευνας και της εκπαίδευσης.

Τα συνέδρια iarigai & IC θα διεξαχθούν παράλληλα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στην Πανεπιστημιούπολη του Άλσους Αιγάλεω σε υβριδική μορφή – τόσο δια ζώσης (σε διαφορετικές αίθουσες) όσο και από απόσταση.

Κατά τη διάρκεια των ζωντανών συνεδρίων θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα σχετικά με τον COVID-19.

BEL Information Systems

Η BEL είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή αποδεδειγμένων στην αγορά λύσεων και υπηρεσιών με εξαιρετικό ιστορικό από το 1998 στις βιομηχανίες γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, έχουμε αποκτήσει σημαντική εμπειρία και τεράστια γνώση στον κλάδο, αξιοποιώντας την σε πολυάριθμες επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε διάφορες χώρες εντός των τομέων της Συσκευασίας, της Ετικέτας In-Mould (IML), της Ετικέτας Ρολού και της Εμπορικής Εκτύπωσης.

Η ναυαρχίδα μας, το Overprint είναι ένα end-to-end modular Print MIS, που συνδυάζει CRM, Εκτίμηση Κόστους και Διαχείριση Προσφορών, Σχεδιασμό και Παρακολούθηση Παραγωγής, Διαχείριση Αποθήκης και Business Intelligence, σε ένα απρόσκοπτο και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, παρέχοντας ταυτόχρονα τη διαδικασία εγκατάστασης και παραμετροποίησης που απαιτείται ώστε μια εταιρεία εκτύπωσης να παραμείνει κερδοφόρα και ανταγωνιστική.

Στο πλαίσιο της παροχής προηγμένων, ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής, η BEL συνεργάστηκε με φημισμένες και κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, όπως οι Adobe, Dalim, Insoft, Microsoft (Certified Partner and Independent Software Vendor) και η Twixl Media.

Η BEL καταβάλλει προσπάθειες ώστε να εξασφαλίζει στους πελάτες της πλήρη επιχειρησιακή κάλυψη με μια οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση, γρήγορη απόδοση επένδυσης και οικονομικό κόστος ιδιοκτησίας.