Οι ημερομηνίες για την interpack 2020: 7 – 13 Μάϊου

0
6796

Ακολουθώντας τον εκθεσιακό κύκλο της, η επόμενη interpack θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο του Duesseldorf σε τρία χρόνια από 7 έως 13 Μάιου 2020. Η προηγούμενη interpack, η οποία έλαβε χώρα φέτος τον Μάιο, προσέλκυσε 2,865 εκθέτες και 170,500 επισκέπτες και είχε πολύ θετική ανταπόκριση από της εταιρίες που ήταν παρούσες. Οι εκθέτες επαίνεσαν πάνω από όλα την ποιότητα των Γερμανών και διεθνών επισκεπτών και την προθυμία τους να πραγματοποιήσουν παραγγελίες. Πολλές εταιρείες δήλωσαν ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν λάβει τόσες πολλές συγκεκριμένες παραγγελίες κατά τη διάρκεια έκθεσης.

Η έκθεση των προμηθευτών, η components – εξειδικευμένη έκθεση της interpack «special trade fair by interpack» – θα πραγματοποιηθεί το 2020 για ακόμα μια φορά παράλληλα με την interpack σε κεντρική τοποθεσία του εκθεσιακού κέντρου. Αυτή η ιδέα είχε εξαιρετικά θετική ανταπόκριση από τους φετινούς εκθέτες και για το λόγο αυτό διερευνούνται επιλογές επέκτασης της για το 2020.

Εταιρείες που επιθυμούν να εκθέσουν στην interpack ή την components του 2020 θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή αρκετά νωρίτερα αυτή τη φορά, από τα τέλη του 2017. Η επίσημη λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις θα είναι περίπου την άνοιξη του 2019. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από τη Messe Duesseldorf στην πορεία.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR
e-mail: grid@gridmds.eu