SIAL PARIS 2022

0
2057

15 – 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 – PARIS NORD VILLEPINTE                                            ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η SIAL Paris, διεθνής έκθεση τροφίμων, το σημείο – κλειδί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, παρουσιάζει τις βασικότερες τάσεις στο χώρο των τροφίμων και αναζητά τις σημαντικότερες καινοτομίες σε όλο τον κόσμο.

ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ !

Η Sial Paris με θέμα Own the Change, εστιάζει ήδη από το 2020 στο να παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη διαμόρφωση της διατροφής του μέλλοντος, απαντώντας στις προσδοκίες και πρωτοβουλίες απ’ όλο τον κόσμο. Φέτος τον Οκτώβριο, η έκθεση δεσμεύεται για ένα πλούσιο πρόγραμμα, άξιο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του συνόλου του οικοσυστήματος τροφίμων.

HIGHLIGHTS

SIAL Innovation : παρουσίαση του πυρήνα της παγκόσμιας καινοτομίας στον χώρο των τροφίμων. Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για τους εκθέτες μέχρι τις 12 Αυγούστου 2022. Μια επιτροπή ειδικών θα ξεχωρίσει τις εταιρείες με τα πιο καινοτόμα προϊόντα κάθε κατηγορίας.

SIAL Start Up : ένας ολοκαίνουργιος τομέας για την παρουσίαση επιλεγμένων start-ups σε συνεργασία με το Start-up Sesame και την FoodTech Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις πιο καινοτόμες γαλλικές και διεθνείς νεοσύστατες εταιρείες.

SIAL Insights/Think Tank : περιλαμβάνει αποκλειστικές μελέτες σχετικά με τις προσδοκίες των καταναλωτών, τις καινοτομίες των προϊόντων και τις τάσεις των υπηρεσιών εστίασης. Ο νέος συνεργάτης, NDP Group, συμμετέχει στην επιτροπή ειδικών της Kantar και της Protéines XTC, αρμόδιοι για τη διαμόρφωση των τάσεων της αγοράς.

SIAL Podcast μια νέα μηνιαία ειδησεογραφική εκπομπή για τη βιομηχανία τροφίμων που λειτουργεί ως πυξίδα για τους επαγγελματίες του χώρου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Τα 4 βασικά σημεία των διατροφικών τάσεων :

Τα τελευταία δύο χρόνια, αναπόφευκτα έχουν εμφανιστεί θεμελιώδεις δομικοί παράγοντες, των οποίων η ένταση και η ταχύτητα εξαρτώνται από τις πολιτισμικές και οικονομικές μας ανισότητες, τα παράδοξα και τις αντιφάσεις.

Περισσότερη φύση : η σύνδεση της υγείας με τη διατροφή

Περισσότερο περιβάλλον και δεοντολογία : η Εταιρική Κοινωνική

Ευθύνη στο τραπέζι

Περισσότερη απόλαυση : η κοινωνική δέσμευση στις διατροφικές  επιλογές
Ψηφιακός μετασχηματισμός: στη διάθεσή σας

 

Audrey Ashworth, Διευθύντρια Sial Paris

Από την 1η Ιανουαρίου 2022 διευθύντρια της SIAL PARIS ανέλαβε η Audrey Ashworth, υπό την ηγεσία του Nicolas Trentesaux, διαδεχόμενη την Adeline Vancauwelaert

2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Audrey Ashworth

Τι σημαίνει για εσάς το φετινό θέμα Own the Change?

Μας υπενθυμίζει ότι όλοι συμμετέχουμε ενεργά στην αλλαγή και καλούμαστε να κατανοήσουμε τις περιβαλλοντικές, ηθικές, ψηφιακές και δημογραφικές προκλήσεις του πλανήτη. Είναι στο χέρι μας να ανταποκριθούμε στα ζητήματα της επάρκειας τροφίμων και της αλλαγής στις καταναλωτικές συνήθειες. Επίσης, συνεπάγεται, την αναζήτηση και εξέλιξη νεοσύστατων επιχειρήσεων, πρόθυμων να συμβάλουν ενεργά στο αυριανό οικοσύστημα.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες της SIAL ?

Προσπαθούμε να είμαστε κάτι περισσότερο από μια εμπορική έκθεση. Ελπίζω να αναπτυχθούν τρεις κυρίως τομείς: Επιχειρήσεις: Να συνεχίσουμε να αυξάνουμε την ποικιλομορφία των συμμετεχόντων, καθώς και να ενθαρρύνουμε τις μεταξύ τους επαφές και συναντήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση. Έμπνευση : Να συνεχίσουμε να παρέχουμε το καλύτερο περιεχόμενο και υπηρεσίες, συμβάλλοντας στην εξέλιξη των επαγγελματιών και στον εφοδιασμό τους με τα κατάλληλα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν 365 μέρες το χρόνο. Εμπειρία: περισσότερη υποστήριξη και συμβουλές με στόχο μια άνετη και εύκολη επίσκεψη. Και φυσικά, η διατήρηση του εορταστικού κλίματος που χαρακτηρίζει τη SIAL Paris.