Η ITALNASTRI S.r.l. ανακοινώνει ότι κέρδισε την εξαγορά του βιομηχανικού συγκροτήματος που είχε προηγουμένως στην ιδιοκτησία της η υπό εκκαθάριση εταιρία Ιtalnastri Spa

0
5247

Tην Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, η ανταγωνιστική προφορά για την απόκτηση της εταιρίας που εδρεύει στην περιοχή Cerreto Guidi (Φλωρεντία) via 8 Marzo 13/15/17, πραγματοποιήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου της Φλωρεντίας. Η μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις συνήθεις τυπικές λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας.

O πλειοδότης του διαγωνισμού Italnastri S.r.l. που δημιουργήθηκε από την συνεργασία μεταξύ των εταιριών Sherekan Group S.r.l., MS Distribution SE και Rossella S.r.l. (βιομηχανικός εταίρος και πρωταγωνιστής στην παραγωγή και πώληση σιλικονούχων liners) ήταν ήδη μισθωτής του κλάδου της επιχείρησης από τις 30 Οκτωβρίου 2017.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της εξαγοράς από τη νέα Italnastri S.r.l. σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου που ξεκίνησε ήδη πριν από οκτώ μήνες και δίνει νέα ώθηση στο φιλόδοξο έργο της νέας διοίκησης και των νέων ιδιοκτητών που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κο Andrea Minazzi, από τον κ. Giussepe Varlonga και από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Dr. Karim Shahir Barzegar.

Υπό την ηγεσία του τελευταίου, η Italnastri είχε ήδη ξεκινήσει μια ολοκληρωμένη αναδιάρθρωση της εταιρίας, με στόχο την εδραίωση της παρουσίας της στην εθνική αγορά, την αναδιάρθρωση των σχέσεων με τους συνεργάτες της (πελάτες και προμηθευτές) και τη σταδιακή επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό.

Η Italnastri διαθέτει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή και την πώληση ειδικών αυτοκόλλητων υλικών για ετικέτες που προορίζονται για ευρύ φάσμα εφαρμογών (τρόφιμα, φαρμακευτικά προϊόντα, κρασί & οινοπνευματώδη, προϊόντα οικιακής και προσωπικής φροντίδας, ασφάλειας, βιομηχανικά προϊόντα). Σε μία αγορά που κυριαρχείται από πολυεθνικές ανταγωνιστικές εταιρίες, η νέα Italnastri θέλει να τοποθετηθεί ως ευέλικτος και εξειδικευμένος παραγωγός που διαθέτει   την τεχνογνωσία για την προσφορά υλικών υψηλής προστιθέμενης αξίας και εξατομικευμένης υπηρεσίας ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της αγοράς.

Οι μήνες της σκληρής δουλειάς έχουν προοδευτικά και σταθερά αποδώσει με την αυξανόμενη εμπιστοσύνη της αγοράς και παρόλο που ο δρόμος μπροστά είναι μακρύς και ανηφορικός, όλοι οι εργαζόμενοι είναι τώρα περισσότερο από ποτέ αποφασισμένοι να υποστηρίξουν τη νέα διοίκηση στη συνέχιση του έργου που έχει ξεκινήσει με ενθουσιασμό οκτώ μήνες πριν, όντας ευγνώμονες σε όλους όσους έχουν υποστηρίξει και συνεχίζουν να υποστηρίζουν το έργο της νέας Italnastri.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας
παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία μας
για την Ελλάδα και την Κύπρο:
A. ΞΟΥΡΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ
Αντιπροσωπείες Χάρτου & Χαρτονιού
Τηλ: 210 9222279, E-mail: eksouria@kasbc.gr