Με πλούσια… γεύση η FOODTECH – GLOBAL PACK 2023

0
696

Γεμάτοι εμπειρίες έφυγαν διοργανωτές, εκθέτες και επισκέπτες από τη διπλή έκθεση FOODTECH και GLOBAL που έγινε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2023.

Με πολλά περίπτερα και πολύ περισσότερες καινοτομίες «αφήνουμε πίσω το παλιό και μπαίνουμε στην έκθεση με το βλέμμα στο καινούργιο», όπως είπε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ κ. Άγγελος Μπαλαμάτσιας στο χαιρετισμό του στα εγκαίνια.

Με περίπτερο – προσφορά των διοργανωτών συμμετείχε και ο ΕΛΣΕΤ, κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε θερμά.

Μαζί με το περιοδικό All Pack ο Σύνδεσμός μας συνδιοργάνωσε το διαγωνισμό ετικέτας και η απονομή των βραβείων έγινε κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Στην ομάδα των σπουδαστών που κέρδισε το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε η δωροεπιταγή των €400 που είχε ορίσει ως βραβείο ο ΕΛΣΕΤ. Η ομάδα ήταν από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το βραβείο παρέλαβαν ο ένας από τους τρεις σπουδαστές και ο καθηγητής που τον συνόδευε.

Οι βραβευμένες ετικέτες και πολλές ακόμα από αυτές που διαγωνίστηκαν εκτέθηκαν σε ειδικές προθήκες στο περίπτερό μας, από το οποίο πέρασαν περί τους 330 επισκέπτες, πολλοί από τους οποίους ήταν σπουδαστές σχολών γραφικών τεχνών. Όλοι ενημερώθηκαν για το ρόλο της ετικέτας, καθώς και για τη δράση και τους στόχους του ΕΛΣΕΤ.

Οι 300 επισκέπτες πήραν την τσάντα από ανακυκλωμένο χαρτί που πάντα διαθέτουμε στις εκθέσεις και που περιέχει το ενημερωτικό φυλλάδιο για το σύνδεσμο, ενδεικτικές ετικέτες – προσφορά μελών του Δ.Σ., σχολικές ετικέτες με συνθήματα κατά του παιδικού μπούλινγκ και διαφημιστικά φυλλάδια όσων μελών το επιθυμούν. Κατά την πάγια τακτική, δεν έγινε καταγραφή επισκεπτών.

Όσοι δεν ήθελαν να πάρουν τσάντα έπαιρναν το φυλλάδιο με τις ετικέτες.

www.elset.gr