Παγκόσμιο Βραβείο Συσκευασίας Worldstar 2020

0
4999

Καλοσωρίζουμε με ενθουσιασμό τη νέα χρονιά που φέρνει ένα ακόμη διεθνές βραβείο για να προστεθεί στη συλλογή μας. Η νέα σειρά ανακυκλώσιμων συσκευασιών “X-CYCLE” που παρουσιάσαμε στον ετήσιο διαγωνισμό της WPO έλαβε το βραβείο Worldstar Packaging Award 2020 στην κατηγορία “Υλικά Συσκευασίας”!

Τα ετήσια βραβεία Worldstar είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς για βιομηχανικά προϊόντα, που επιβραβεύει τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον κλάδο της συσκευασίας παγκοσμίως από το 1970. Για 3η συνεχή χρονιά, οι λύσεις που σχεδιάζουμε στην Α.Χατζόπουλος Α.Ε. λαμβάνουν τη διάκριση Worldstar Winner. Είμαστε ενθουσιασμένοι που και η σειρά λύσεων X-CYCLE, μετά τη Χρυσή νίκη της στα εθνικά Βραβεία Συσκευασίας πέρυσι, βρίσκεται πλέον μεταξύ των πιο καινοτόμων τεχνολογιών του κλάδου μας παγκοσμίως για το 2020. Η διάκριση αυτή δικαιώνει τις συνεχείς προσπάθειές μας να παρέχουμε λύσεις υψηλής απόδοσης, οι οποίες θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους για Βιώσιμη Ανάπτυξη. Με το κοινό όραμα να παραδώσουμε έναν καλύτερο πλανήτη στην επόμενη γενιά.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης Interpack 2020.
Θα είμαστε εκεί!