“Δώστε προστιθέμενη αξία στα έντυπά σας”: GRAPHCOM Webinar Οι καινοτόμες τεχνολογίες της MGI κόντρα στο δύσκολο οικονομικό τοπίο της εποχής

0
4243

Σε μια εποχή μεγάλης αβεβαιότητας όπου επικρατεί η εσωστρέφεια η GRAPHCOM επιχειρεί, με όπλο τις μοναδικές ψηφιακές τεχνολογίες επεξεργασίας της MGI, να δώσει νέα κίνητρα και μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον των εκτυπώσεων, της συσκευασίας και μεταποίησης. Σε αναμονή των νέων επενδυτικών προγραμμάτων, είναι η κατάλληλη εποχή για τις επιχειρήσεις να ενημερωθούν και να επεξεργαστούν όλα τα δεδομένα για να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και να δρομολογήσουν τα αναπτυξιακά τους πλάνα.

Στο διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Δώστε προστιθέμενη αξία στα έντυπά σας” η GRAPHCOM καλεί τους επαγγελματίες να ανακαλύψουν τις ψηφιακές λύσεις φινιρίσματος (spot UV, 3D και hot foil) και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν τα συστήματα της MGI. Σχεδιασμένα για την κάλυψη διαφορετικών αγορών και αναγκών παραγωγής, σε τροφοδοσία φύλλων ή ρολού, τα συστήματα της σειράς JETVarnish 3D αποτελούν ιδανική λύση για 3D ή απλό τοπικό UV και εφφέ χρυσοτυπίας σε τιράζ του ενός έως μερικών χιλιάδων αντιτύπων, για την παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής υπεραξίας.

Ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να προσελκύσετε νέους πελάτες και να ανακαλύψετε νέες κερδοφόρες αγορές: προσφέρετε υψηλής αισθητικής προϊόντα με έντονες υφές που κάνουν τη διαφορά και με προσωποποίηση που δεν είναι εφικτή με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής τοπικού UV ή/και χρυσοτυπίας.

Μέρα & ώρα:

Παρασκευή 25/09/2020                                15:30 – 16:30

 

Ομιλητής:

Κωνσταντίνος Μέξας, Υπεύθυνος Πωλήσεων των προϊόντων MGI, GRAPHCOM

Με την υποστήριξη των                MGI & Konica Minolta

Για περισσότερα & προεγγραφή: https://news.graphcom.gr/e-marketing/mgi-webinar/mgi-webinar-invitation.html