Η Βιομηχανία της Συσκευασίας δίνει ραντεβού στην GLOBAL PACK

0
911

Καινοτόμα προϊόντα, τεχνολογίες αιχμής και υπηρεσίες που αφορούν τα μηχανήματα και τα υλικά συσκευασίας, αλλά και το labeling και printing, κάτω από την ίδια στέγη, στην έκθεση GLOBAL PACK, 11-13 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo.

Τι θα δείτε στην έκθεση;

Στην GLOBAL PACK θα αναδειχθούν όλες οι σύγχρονες τάσεις και ιδέες για τη συσκευασία και καινοτομίες που μπορούν να συνεισφέρουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη βιωσιμότητα. Εταιρίες – leaders της αγοράς συσκευασίας, θα παρουσιάσουν τεχνολογίες αιχμής σε χιλιάδες στελέχη της Ελλάδας & του εξωτερικού, από όλους τους κλάδους της βιομηχανίας ανάπτυξης προϊόντων: Tρόφιμα και Ποτά, Καλλυντικά και Φαρμακευτικά προϊόντα, Βιομηχανικά είδη, Δομικά υλικά κά., με στόχο να πραγματοποιηθούν κερδοφόρες εμπορικές συμφωνίες.

Τα στελέχη που θα  επισκεφθούν την έκθεση θα συναντήσουν από κοντά εταιρίες που παράγουν ή εμπορεύονται προϊόντα & υπηρεσίες στις κατηγορίες:

  • Μηχανήματα Συσκευασίας
  • Υλικά Συσκευασίας
  • Εκτυπώσεις – Ετικέτες
  • Δευτερογενής Συσκευασία
  • Αυτοματισμοί – Ρομποτικά συστήματα
  • Αποθήκευση – Διακίνηση

Δείτε την λίστα των εταιριών που συμμετέχουν>>

Workshops & Seminars: Η επόμενη ημέρα στη συσκευασία

Κορυφαίοι ομιλητές, ακαδημαϊκοί, στελέχη από εμπορικούς & παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας, επαγγελματίες στους τομείς της συσκευασίας, αλλά και μέλη θεσμικών φορέων, θα μοιραστούν στο stageτου Hall 3

  • πολύτιμη τεχνογνωσία και best practices της αγοράς συσκευασίας
  • τεχνολογικές εξελίξεις και παγκόσμιες τάσεις
  • την πορεία του κλάδου στη χώρα μας.

Σε ένα stage με διευρυμένη θεματολογία, θα φιλοξενηθούν panels και θα αναδειχθούν προβληματισμοί τόσο για τις διεθνείς τάσεις συσκευασίας και τις προοπτικές στην ελληνική αγορά, όσο και για τις σύγχρονες τεχνολογίες που αξιοποιούνται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της γραμμής συσκευασίας.

GLOBAL PACK & FOODTECH: Μία συνδιοργάνωση με σημαντικά εμπορικά οφέλη

Το εκθεσιακό δίδυμο GLOBAL PACK – FOODTECH κάνει πρεμιέρα 11-13 Νοεμβρίου με στόχο να αναδείξει πρωτοπόρες τεχνολογίες, παγκόσμιες τάσεις & βιώσιμες λύσεις που διαμορφώνουν τους κλάδους του Packaging & Food Processing. Έτσι λοιπόν, οι επισκέπτες όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρωτοεμφανιζόμενα προϊόντα και τεχνολογίες αιχμής για τη συσκευασία, με εφαρμογή σε όλους τους εμπορικούς & παραγωγικούς κλάδους, αλλά και να αναζητήσουν λύσεις και προτάσεις για την αναβάθμιση της γραμμής παραγωγής και επεξεργασίας των τροφίμων και ποτών.

H νέα πρωτοποριακή ΒUSINESS PLATFORM

Για πρώτη φορά στο εκθεσιακό δίδυμο GLOBAL PACK – FOODTECH, αναβαθμίζουμε την εμπειρία Εκθετών, Eπισκεπτών και Hosted Buyers, μέσω μιας πρωτοποριακής digital πλατφόρμας που προάγει την Επιχειρηματικότητα, τη Δικτύωση και την Ενημέρωση για τα πιο κρίσιμα θέματα που αφορούν στην εξέλιξη των δύο κλάδων! Με την BUSINESS PLATFORM, η οποία θα είναι ανοικτή για τους χρήστες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των εκθέσεων, αξιοποιούμε τις νέες Τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε ότι Εκθέτες & Επισκέπτες θα οδηγηθούν σε επιτυχημένες επιχειρηματικές συναντήσεις με τον πιο άμεσο και στοχευμένο τρόπο.

Useful infos:

Ημέρες & ώρες διεξαγωγής

Σάββατο 11 Νοεμβρίου, 10:00-19:00

Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 10:00-19:00

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, 10:00-18:30

Στο site www.globalpackexpo.gr μπορείτε να εκδώσετε εύκολα και γρήγορα την πρόσκλησή σας  για να επισκεφτείτε δωρεάν την έκθεση GLOBAL PACK.