Η 3-Print Group προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της, λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης στον κλάδο του υφάσματος

0
5405

H 3-Print Group έχει οριστεί ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για τις βιομηχανικές λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης σε ύφασμα, με την Kornit Digital στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο. Διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις από τη χρωματική διαχείριση, workflow, εκτυπωτικές πρέσες, αναλώσιμα, υπηρεσίες καθώς και την τεχνική υποστήριξη.


Η Kathrin Buhl, Διευθύντρια Πωλήσεων της Kornit Digital EMEA, σχολιάζει: “Ένας επιτυχημένος χρήστης της Kornit είναι το αποτέλεσμα της κορυφαίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την τοπική τεχνογνωσία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την 3-Print Group. Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία πελατών στις αντίστοιχες χώρες. ”

“Η απόφαση της Kornit να επιλέξει τη 3-Print ως επίσημο αντιπρόσωπο, έχει ως στόχο να ηγηθεί της καινοτομίας στη ψηφιακή εκτύπωση του κλωστοϋφαντουργικού κλάδου στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο, κι είναι μια απόδειξη για την επιτυχημένη βάση που δημιουργήσαμε παρέχοντας ασύγκριτη υποστήριξη πελατών καθώς και τα καλύτερα προϊόντα, λύσεις και τεχνολογίες στην κατηγορία, αλλά και την ανάπτυξη της καλύτερης ομάδας ανθρώπινου δυναμικού στην αγορά “, δήλωσε ο Ran Rotem, Γενικός Διευθυντής της 3-Print Group. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που εκπροσωπούμε την Kornit κι εξυπηρετούμε την αγορά με πρωτοποριακά προϊόντα ψηφιακής εκτύπωσης στο ρούχο (direct to garment) αλλά και στο ύφασμα (roll-to-roll)”

Η βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας των Βαλκανίων είναι έτοιμη για τη μετατροπή από τη μεταξοτυπία στη ψηφιακή εκτύπωση, τη βελτίωση των αλυσίδων εφοδιασμού, την εξοικονόμηση κόστους, την παροχή ανώτερης ποιότητας και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ζήτηση για μικρά τιράζ κι εξατομίκευση είναι τώρα η τάση, κι η τεχνολογία της Kornit είναι το κλειδί για αυτή τη μετάβαση. ”

Τα προϊόντα Kornit που προσφέρονται κι υποστηρίζονται από την 3-Print Group περιλαμβάνουν το μοντέλο Breeze, τις σειρές Storm και Avalanche, το Allegro (roll-to-roll), το νέο μοντέλο Atlas καθώς και τα νέα συστήματα εκτύπωσης που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Λίγα Λόγια για την 3-Print

Το όραμά μας είναι να οδηγήσουμε το μετασχηματισμό της αγοράς από συμβατική σε ψηφιακή εκτύπωση με παραγωγή υψηλής αξίας, δημιουργώντας ουσιαστική αξία για τους πελάτες μας.

Η 3-Print Group ιδρύθηκε το 2007 από βετεράνους της βιομηχανίας ψηφιακής εκτύπωσης, και περιλαμβάνει 5 ανεξάρτητα γραφεία που λειτουργούν σε 7 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Κροατία, Κύπρος και Ισραήλ). Στη 3-Print Group επικεντρωνόμαστε στην ασύγκριτη υποστήριξη πελατών, τα καλύτερα προϊόντα, λύσεις και τεχνολογίες στην κατηγορία καθώς και την καλύτερη ομάδα υποστήριξης στην αγορά.

Λίγα λόγια για την Kornit Digital

Η εταιρεία Kornit Digital (NASDAQ: KRNT) αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται βιομηχανικές ψηφιακές τεχνολογίες εκτύπωσης για την ένδυση και την κλωστοϋφαντουργία. Οδηγώντας την ψηφιακή αγορά εκτύπωσης απευθείας στο ρούχο (direct to garment) με τη φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία εκτύπωσης NeoPigment & Eco-Rapid, η Kornit εξυπηρετεί άμεσα τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της εκτύπωσης υφασμάτων. Η τεχνολογία Kornit επιτρέπει καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα με βάση τις έννοιες web-to-print, on-demand καθώς και μαζική παραγωγή προσωποποιημένων αποτελεσμάτων. Με την τεράστια εμπειρία της στην αγορά, η Kornit προσφέρει επίσης μια επαναστατική προσέγγιση στην βιομηχανία ψηφιακής εκτύπωσης σε ύφασμα roll-to-roll: Ψηφιακή εκτύπωση μ’ ένα μόνο σύστημα μελάνης σε πολλαπλούς τύπους υφασμάτων χωρίς πρόσθετες διαδικασίες τελικής επεξεργασίας. Η Kornit Digital, η οποία Ιδρύθηκε το 2003, είναι μια εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς με έδρα το Ισραήλ και γραφεία στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία κι εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως με χιλιάδες εγκατεστημένες πρέσες εκτύπωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την Kornit Digital στο www.kornit.com.